Visrolletjes met citroenboter
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Visrolletjes met citroenboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker sappig!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de peterselie, hak ‘m fijn en meng met de zachte boter, de citroenschil en het sap, de mierikswortel en de mosterd.

  2. 2

    Verdeel 3⁄4 van de boter over de visfilets en rol ze op. Maak vast met een prikker
    en leg ze in een beboterde ovenschaal. Verdeel er de rest van de citroenboter over.

  3. 3

    Gaar de pakketjes 15 à 20 minuten in de oven. Serveer met het stoofvocht. Tip! Lekker met tagliatelle en gewokte paprika.

  4. 4

    GOED GEROLD
    Leg visfilets steeds met hun grijze kant – de oorspronkelijke velkant – naar boven. Verdeel er dan de vulling over en rol ze op van kop naar staart. Zo zie je de minder mooie grijze kant niet én blijven de rolletjes stevig vastzitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de peterselie, hak ‘m fijn en meng met de zachte boter, de citroenschil en het sap, de mierikswortel en de mosterd.

  2. 2

    Verdeel 3⁄4 van de boter over de visfilets en rol ze op. Maak vast met een prikker
    en leg ze in een beboterde ovenschaal. Verdeel er de rest van de citroenboter over.

  3. 3

    Gaar de pakketjes 15 à 20 minuten in de oven. Serveer met het stoofvocht. Tip! Lekker met tagliatelle en gewokte paprika.

  4. 4

    GOED GEROLD
    Leg visfilets steeds met hun grijze kant – de oorspronkelijke velkant – naar boven. Verdeel er dan de vulling over en rol ze op van kop naar staart. Zo zie je de minder mooie grijze kant niet én blijven de rolletjes stevig vastzitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.