Recept

Visrolletjes met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de spinazie. Stoom de groente 2 minuten boven een bodempje water. Laat schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Kruid de sint-jakobsvruchten met peper en zout. Verpak ze in spinazieblaadjes.

  3. 3

    Snij de visfilet in de lengte in maar net niet helemaal doormidden. Leg hem ’open’ op een vel vershoudfolie op een werkvlak. Leg de spinazieblaadjes erop. Kruid met peper en zout. Leg de in spinazie verpakte sint-jakobsvruchten naast elkaar op de zalmfilet. Vouw de filet weer dicht en rol hem zo strak mogelijk in de folie. Verpak de rol strak in aluminiumfolie en stoom hem 5 minuten boven kokend water.

  4. 4

    Pel het sjalotje en snipper het fijn. Fruit het in wat olie. Voeg de rest van de spinazie toe. Laat 5 minuten stoven. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  5. 5

    Verwijder de folie en snij het visrolletje voorzichtig in dikke plakken. Schik ze op de gestoofde spinazie en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Visrolletjes met spinazie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!