Quiche met paddenstoelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met paddenstoelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Maak de paddenstoelen schoon en snij ze in fijne plakjes of reepjes. Pel de knoflook en de sjalot en snipper ze fijn. Verhit 1 el olie en fruit de sjalot glazig. Voeg de paddenstoelen toe. Bak ze kort op hevig vuur. Voeg de knoflook toe. Schep om en kruid met peper en zout. Laat afkoelen.

  3. 3

    Bekleed een diepe, rechthoekige bakvorm met bakpapier en leg het bladerdeeg erin.

  4. 4

    Schep het paddenstoelenmengsel in de bakvorm. Klop het ei los met de room en de bloem. Kruid met peper en zout en lepel het over de paddenstoelen.

  5. 5

    Snij de mozzarella in plakjes en schik ze erop. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel lichtjes met folie. Bak de quiche 30 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Maak de paddenstoelen schoon en snij ze in fijne plakjes of reepjes. Pel de knoflook en de sjalot en snipper ze fijn. Verhit 1 el olie en fruit de sjalot glazig. Voeg de paddenstoelen toe. Bak ze kort op hevig vuur. Voeg de knoflook toe. Schep om en kruid met peper en zout. Laat afkoelen.

  3. 3

    Bekleed een diepe, rechthoekige bakvorm met bakpapier en leg het bladerdeeg erin.

  4. 4

    Schep het paddenstoelenmengsel in de bakvorm. Klop het ei los met de room en de bloem. Kruid met peper en zout en lepel het over de paddenstoelen.

  5. 5

    Snij de mozzarella in plakjes en schik ze erop. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel lichtjes met folie. Bak de quiche 30 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.