Quiche van knolselder met camembert
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche van knolselder met camembert

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker smeuïg

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed 4 individuele taartvormpjes met bladerdeeg. Rooster de noten in een pan zonder vetstof en hak ze grof.

  2. 2

    Schil de knolselder en snij ’m in blokjes. Blancheer ze enkele minuten in licht gezouten water en laat goed uitlekken.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room en breng op smaak met zwarte peper, zout en gehakte peterselie. Schep de knolselder door het eimengsel en doe het in de vormpjes.

  4. 4

    Snij de camembert in partjes en verdeel ze over de quiches.

  5. 5

    Bak de taartjes 20 à 25 minuten in de oven en bestrooi net voor het serveren met de noten en wat tuinkers. Serveer met een gemengde groene salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed 4 individuele taartvormpjes met bladerdeeg. Rooster de noten in een pan zonder vetstof en hak ze grof.

  2. 2

    Schil de knolselder en snij ’m in blokjes. Blancheer ze enkele minuten in licht gezouten water en laat goed uitlekken.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room en breng op smaak met zwarte peper, zout en gehakte peterselie. Schep de knolselder door het eimengsel en doe het in de vormpjes.

  4. 4

    Snij de camembert in partjes en verdeel ze over de quiches.

  5. 5

    Bak de taartjes 20 à 25 minuten in de oven en bestrooi net voor het serveren met de noten en wat tuinkers. Serveer met een gemengde groene salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.