Miniquiches met krab en kokosmelk
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Miniquiches met krab en kokosmelk

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Quiche met een oosterse touch.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het kruimeldeeg uit, steek er 4 rondjes uit en leg ze in 4 beboterde kleine quichevormpjes.

  2. 2

    Maak de paprika schoon en snij ‘m in kleine blokjes. Snij de krab in kleine stukjes. Rasp de helft van de schil van de limoen. Klop de eieren los met de kokosmelk, het sap van de limoen en de koriander. Kruid met peper en zout. Voeg de krab, paprika en geraspte limoenschil toe en meng.

  3. 3

    Verdeel het mengsel over de taartvormpjes. Bak de quiches 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het kruimeldeeg uit, steek er 4 rondjes uit en leg ze in 4 beboterde kleine quichevormpjes.

  2. 2

    Maak de paprika schoon en snij ‘m in kleine blokjes. Snij de krab in kleine stukjes. Rasp de helft van de schil van de limoen. Klop de eieren los met de kokosmelk, het sap van de limoen en de koriander. Kruid met peper en zout. Voeg de krab, paprika en geraspte limoenschil toe en meng.

  3. 3

    Verdeel het mengsel over de taartvormpjes. Bak de quiches 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.