Recept

Kip met rode curry en rijstsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Schil de wortelen, halveer in de lengte en snij in halve ringen. Maak het pepertje schoon en snipper fijn. Spoel de lente-uien en snipper ze in ringen.

  2. 2

    Rooster de pinda’s in een pan zonder vetstof en hak grof.

  3. 3

    Blancheer, in aparte potten, de peultjes en wortelen beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Snij de peultjes fijn.

  4. 4

    Meng in een kom de olijfolie met de vissaus, suiker en chilipeper. Voeg er de rijst, wortelen, peultjes en lente-ui aan toe en roer goed om.

  5. 5

    Bestrijk de kip met de currypasta. Gril ze gaar op de barbecue of in de grillpan.

  6. 6

    Snij het vlees in plakjes en serveer met de rijst en groenten. Werk af met de gehakte pinda’s.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip met rode curry en rijstsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!