Recept

White Christmas-koekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Laat je verleiden door deze heerlijke kerstkoekjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verbrokkel de rijstwafels.

    Rasp de kokosnoot.
     

  2. 2

    Bekleed een bakvorm (29 x 23 cm) met huishoudfolie. Rooster de amandelen in een pannetje met antiaanbaklaag, doe ze in een schaal en laat afkoelen. Voeg er de verbrokkelde rijstwafels aan toe en meng er de gedroogde veenbessen en de geraspte kokos door. Verwarm de gecondenseerde melk en laat er de witte chocoladeparels in smelten. Roer
    de chocolademelk door het mengsel, samen met de brandy.

  3. 3

    Giet de massa in de met folie beklede vorm en strijk glad. Druk goed aan en vouw de overhangende folie toe. Zet een nacht koel weg. Til de koek aan de folie uit de vorm. Snij de koek in blokjes van 3 x 5 cm. Bewaar in een luchtdichte plastic doos.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

White Christmas-koekjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!