Kip in pittige saus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kip in pittige saus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gebruik niet veel pilipili!

bereiding

    voorbereiding

  1. 1

    Spoel de selder en snij 'm in fijne boogjes. Pel de ui en de knoflook. Snij de ui in dunne reepjes, hak de knoflook fijn. snij de salie in reepjes.
     

  2. 2

    Kruid de kippenbouten met peper en zout en bak ze rondom goudbruin in olie.  Haal ze uit de pan.

  3. 3

    Doe de ui, knoflook en selder in de pan en stoof ze glazig. Doe er dan de salie bij, de tomaten en de olijven. Kruid met pilipili of chilipoeder naar smaak.

  4. 4

    Leg de kip weer in de pan, dek af en laat 30 minuten zachtjes garen. Breng de saus indien nodig nog op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    voorbereiding

  1. 1

    Spoel de selder en snij 'm in fijne boogjes. Pel de ui en de knoflook. Snij de ui in dunne reepjes, hak de knoflook fijn. snij de salie in reepjes.
     

  2. 2

    Kruid de kippenbouten met peper en zout en bak ze rondom goudbruin in olie.  Haal ze uit de pan.

  3. 3

    Doe de ui, knoflook en selder in de pan en stoof ze glazig. Doe er dan de salie bij, de tomaten en de olijven. Kruid met pilipili of chilipoeder naar smaak.

  4. 4

    Leg de kip weer in de pan, dek af en laat 30 minuten zachtjes garen. Breng de saus indien nodig nog op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.