Recept

Kip met langoustines en kokos-kerriesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige en gezonde curryschotel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kipfilet in blokjes.

    Schil de appel, verdeel hem in vieren, verwijder het klokhuis en snij hem verder in blokjes.

  2. 2

    Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  3. 3

    Bak de appel en de kipfilet op een hoog vuur goudbruin in de boter.

  4. 4

    Voeg er de kerrie en de kokosmelk aan toe. Kruid met peper en zout en laat 5 min. sudderen op een zacht vuur. Doe er de langoustines bij en laat ze goed warm worden.

  5. 5

    Dien de kip en de saus op met de gekookte rijst er apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip met langoustines en kokos-kerriesaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!