Recept

Kip met langoustines en kokos-kerriesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige en gezonde curryschotel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kipfilet in blokjes.

    Schil de appel, verdeel hem in vieren, verwijder het klokhuis en snij hem verder in blokjes.

  2. 2

    Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  3. 3

    Bak de appel en de kipfilet op een hoog vuur goudbruin in de boter.

  4. 4

    Voeg er de kerrie en de kokosmelk aan toe. Kruid met peper en zout en laat 5 min. sudderen op een zacht vuur. Doe er de langoustines bij en laat ze goed warm worden.

  5. 5

    Dien de kip en de saus op met de gekookte rijst er apart bij.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip met langoustines en kokos-kerriesaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!