Recept

Marmercake met pistaches

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Marmercake met een krokante plus.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Klop de eieren witschuimig met de suiker. Roer er de bloem door. Voeg de boter toe en meng tot een homogeen beslag. Doe er de pistaches bij.

  3. 3

    Verdeel het beslag in twee porties. Voeg bij een helft het cacaopoeder.

  4. 4

    Schep in een beboterde vorm afwisselend een laag wit en een laag bruin beslag. Meng heel lichtjes met een vork, om een marmereffect te krijgen.

  5. 5

    Bak de cake 40 tot 45 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Marmercake met pistaches
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Klop de eieren witschuimig met de suiker. Roer er de bloem door. Voeg de boter toe en meng tot een homogeen beslag. Doe er de pistaches bij.

  3. 3

    Verdeel het beslag in twee porties. Voeg bij een helft het cacaopoeder.

  4. 4

    Schep in een beboterde vorm afwisselend een laag wit en een laag bruin beslag. Meng heel lichtjes met een vork, om een marmereffect te krijgen.

  5. 5

    Bak de cake 40 tot 45 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!