Pannenkoekjes met limoen-yoghurtdip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pannenkoekjes met limoen-yoghurtdip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de dip door elkaar en zet ’m in de koelkast tot gebruik.

  2. 2

    Prak de bloemkool fijn en doe ’m in de mengkom van de keukenrobot, samen met de bloem, eieren, peterselie en wat kurkuma en komijn. Mix glad en voeg eventueel een scheutje volle melk toe om het beslag wat smeuïger te maken. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verhit een koekenpan, doe er wat olijfolie in en bak 3 pannenkoekjes van telkens 2 eetlepels beslag. Keer ze na 2 minuten om en bak ze in nog eens 2 minuten goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier onder alumini- umfolie tot alle pannenkoekjes gebakken zijn. Serveer met de limoen-yoghurtdip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de dip door elkaar en zet ’m in de koelkast tot gebruik.

  2. 2

    Prak de bloemkool fijn en doe ’m in de mengkom van de keukenrobot, samen met de bloem, eieren, peterselie en wat kurkuma en komijn. Mix glad en voeg eventueel een scheutje volle melk toe om het beslag wat smeuïger te maken. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verhit een koekenpan, doe er wat olijfolie in en bak 3 pannenkoekjes van telkens 2 eetlepels beslag. Keer ze na 2 minuten om en bak ze in nog eens 2 minuten goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier onder alumini- umfolie tot alle pannenkoekjes gebakken zijn. Serveer met de limoen-yoghurtdip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.