Recept

Zalmtartaar met norichips en saffraanmayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrassen hapje: zalmtartaar met norichips en saffraanmayonaise.

bereiding
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 195°C. Maak eerst de norichips. Leg de norivellen op een bakplaat, wrijf ze in met olijfolie en bak ze 10 à 12 minuten in de oven. Laat ze afkoelen.

  2. 2

    Pers het sap het uit de citroen. Meng de saffraan en 1 eetlepel citroensap onder de mayonaise.

  3. 3

    Pel de sjalot en snipper ze fijn. Snij de zalm in heel fijne blokjes. Meng de sjalot, 1 eetlepel citroensap en 1 koffielepel olijfolie onder de zalm. Kruid de tartaar met peper en zout. Verdeel de tartaar over kommetjes en werk hem af met toefjes saffraanmayonaise en stukjes norichips. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmtartaar met norichips en saffraanmayonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!