Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Scoren met kreeft doe je gegarandeerd met dit gerechtje. Warm aanbevolen door Libelle Lekker en Lidl Delicieux.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 110°C en ontdooi de kreeft.

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in vieren en leg de kwarten op een bakplaat. Besprenkel de tomaten met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak de tomaten 45 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak een salade met de kropsla, avocado en gekonfijte tomaten.

  4. 4

    Haal het kreeftenvlees uit de schalen en voeg toe aan de salade.

  5. 5

    Werk af met de mayonaise en verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 110°C en ontdooi de kreeft.

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in vieren en leg de kwarten op een bakplaat. Besprenkel de tomaten met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak de tomaten 45 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak een salade met de kropsla, avocado en gekonfijte tomaten.

  4. 4

    Haal het kreeftenvlees uit de schalen en voeg toe aan de salade.

  5. 5

    Werk af met de mayonaise en verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.