Pittige couscous met gehakt en champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige couscous met gehakt en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Uit de Afrikaanse keuken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de champignons in schijfjes. Hak de peterselie en de noten grof. Snij de dadels in reepjes. Snipper de ui, pers de knoflook.

  2. 2

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook er glazig in. Doe het gehakt erbij en roerbak 5 minuten.

  4. 4

    Voeg de champignons, de cayennepeper en de chilivlokken toe. Roerbak nog 5 minuten of tot alles gaar is. Kruid eventueel met peper en zout.

  5. 5

    Roer de gehakte noten, de dadelreepjes en de gehakte peterselie erdoor. Serveer met de couscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de champignons in schijfjes. Hak de peterselie en de noten grof. Snij de dadels in reepjes. Snipper de ui, pers de knoflook.

  2. 2

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook er glazig in. Doe het gehakt erbij en roerbak 5 minuten.

  4. 4

    Voeg de champignons, de cayennepeper en de chilivlokken toe. Roerbak nog 5 minuten of tot alles gaar is. Kruid eventueel met peper en zout.

  5. 5

    Roer de gehakte noten, de dadelreepjes en de gehakte peterselie erdoor. Serveer met de couscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.