Aubergines gevuld met lamsgehakt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aubergines gevuld met lamsgehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met couscous

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Snij de aubergines overlangs doormidden. Haal er zoveel mogelijk vruchtvlees uit en snij het in blokjes.

  3. 3

    Bak het lamsgehakt rul en zet even apart.

  4. 4

    Fruit de knoflook, blokjes aubergine en tomaten in een beetje olie. Doe er het gehakt en de rozijnen bij en schep om. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Vul de aubergines met het mengsel en schik ze in een ingevette ovenschaal. Zet 45 minuten in de oven. Bestrooi met gesnipperde koriander en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Snij de aubergines overlangs doormidden. Haal er zoveel mogelijk vruchtvlees uit en snij het in blokjes.

  3. 3

    Bak het lamsgehakt rul en zet even apart.

  4. 4

    Fruit de knoflook, blokjes aubergine en tomaten in een beetje olie. Doe er het gehakt en de rozijnen bij en schep om. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Vul de aubergines met het mengsel en schik ze in een ingevette ovenschaal. Zet 45 minuten in de oven. Bestrooi met gesnipperde koriander en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.