Kalfsbroodje met tuinkruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsbroodje met tuinkruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kruidige versie van het klassieke gehaktbrood

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en hak de knoflook.

    Snij de korst van het brood en verkruimel de sneetjes.

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Vermeng het gehakt met het broodkruim, de hele eieren, de knoflook en de tuinkruiden. Breng op smaak met peper en zout. Vorm van het mengsel een broodje.

  3. 3

    Vet een ovenschaal in. Leg er het broodje in en bestrijk het rondom met olijfolie. Zet 40 minuten in het midden van de oven.

  4. 4

    Bestrooi eventueel met wat extra blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en hak de knoflook.

    Snij de korst van het brood en verkruimel de sneetjes.

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Vermeng het gehakt met het broodkruim, de hele eieren, de knoflook en de tuinkruiden. Breng op smaak met peper en zout. Vorm van het mengsel een broodje.

  3. 3

    Vet een ovenschaal in. Leg er het broodje in en bestrijk het rondom met olijfolie. Zet 40 minuten in het midden van de oven.

  4. 4

    Bestrooi eventueel met wat extra blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.