Tarbot met gegrilde groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tarbot met gegrilde groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gestoomde aardappelen

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de aubergine in plakjes, bestrooi ze met zout en laat 30 minuten rusten. Spoel en dep droog. Snij de paprika’s in stukken. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Bestrijk de groenten met zonnebloemolie waar je de geperste knoflook en rozemarijn door hebt gemengd. Gril ze goudbruin. Kruid met peper.

  3. 3

    Roer een dressing van het citroensap, de olijfolie, peper en zout. Maak er de rucola mee aan.

  4. 4

    Kruid de vis met peper en zout en bak hem in olie. Serveer de vis met de rucola en de gegrilde groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de aubergine in plakjes, bestrooi ze met zout en laat 30 minuten rusten. Spoel en dep droog. Snij de paprika’s in stukken. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Bestrijk de groenten met zonnebloemolie waar je de geperste knoflook en rozemarijn door hebt gemengd. Gril ze goudbruin. Kruid met peper.

  3. 3

    Roer een dressing van het citroensap, de olijfolie, peper en zout. Maak er de rucola mee aan.

  4. 4

    Kruid de vis met peper en zout en bak hem in olie. Serveer de vis met de rucola en de gegrilde groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.