Salade met geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lunchklassieker

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon en snij ze in blokjes of reepjes. Besprenkel het witloof met citroensap, om verkleuren te voorkomen. Snij de appelen in fijne partjes.

  2. 2

    Bak het spek knapperig. Doe er de appeltjes bij en laat garen. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Meng alle groenten en besprenkel ze met olijfolie en balsamicoazijn.

  4. 4

    Snij de geitenkaas in 4 dikke plakken en leg ze op het brood. Bedruppel ze met honing en bestrooi ze met pijnboompitten. Zet even onder de grill.

  5. 5

    Verdeel de groenten en het spek over de borden. Schik aan de rand appelpartjes en leg in het midden een toast met geitenkaas. Garneer eventueel nog met een streepje kant-en-klare dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon en snij ze in blokjes of reepjes. Besprenkel het witloof met citroensap, om verkleuren te voorkomen. Snij de appelen in fijne partjes.

  2. 2

    Bak het spek knapperig. Doe er de appeltjes bij en laat garen. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Meng alle groenten en besprenkel ze met olijfolie en balsamicoazijn.

  4. 4

    Snij de geitenkaas in 4 dikke plakken en leg ze op het brood. Bedruppel ze met honing en bestrooi ze met pijnboompitten. Zet even onder de grill.

  5. 5

    Verdeel de groenten en het spek over de borden. Schik aan de rand appelpartjes en leg in het midden een toast met geitenkaas. Garneer eventueel nog met een streepje kant-en-klare dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.