Herfstsalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Herfstsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met lekkere plakjes rosbief

bereiding
  1. 1

    Halveer de druiven. Maak de witloofblaadjes los. Meng alles met de rucola.

  2. 2

    Maak de mosterddressing: roer de mayonaise met de mosterd los, voeg de honing en een beetje water toe en roer goed om tot een vrij lopende dressing.

  3. 3

    Verdeel de gemengde salade over 4 borden, beleg met opgerolde plakjes rosbief en werk af met de gehakte walnoten en rozijntjes. Serveer met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Halveer de druiven. Maak de witloofblaadjes los. Meng alles met de rucola.

  2. 2

    Maak de mosterddressing: roer de mayonaise met de mosterd los, voeg de honing en een beetje water toe en roer goed om tot een vrij lopende dressing.

  3. 3

    Verdeel de gemengde salade over 4 borden, beleg met opgerolde plakjes rosbief en werk af met de gehakte walnoten en rozijntjes. Serveer met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.