Salade à la niçoise
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade à la niçoise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Topklassieker onder de salades

bereiding
  1. 1

    Laat de boontjes uitlekken. Laat de tonijn uitlekken en verdeel hem in stukjes.

  2. 2

    Schil en ontpit de komkommer, snij in staafjes. Snij de tomaten in stukjes, de ui in ringen.

  3. 3

    Kook de eieren hard en snij ze in vieren.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de salade, behalve de peterselie.

  5. 5

    Klop een vinaigrette van de olijfolie, de wijnazijn, de knoflook en 1 el water. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de vinaigrette over de salade en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de boontjes uitlekken. Laat de tonijn uitlekken en verdeel hem in stukjes.

  2. 2

    Schil en ontpit de komkommer, snij in staafjes. Snij de tomaten in stukjes, de ui in ringen.

  3. 3

    Kook de eieren hard en snij ze in vieren.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de salade, behalve de peterselie.

  5. 5

    Klop een vinaigrette van de olijfolie, de wijnazijn, de knoflook en 1 el water. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de vinaigrette over de salade en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.