Gemarineerde tongscharrolletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde tongscharrolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris voorafje

bereiding
  1. 1

    Rol de tongscharfilets op, met de velkant naar binnen. Zet vast met een prikkertje. Leg de rolletjes in een ingevette ovenschaal.

  2. 2

    Spoel de sinaasappel en de citroen met heet water. Rasp de schil en pers de vruchten uit. Meng het sap en de geraspte schil met de rozijntjes, peper en zout.

  3. 3

    Snij de lente-uitjes in ringen. Strooi ze over de vis en overgiet met de citrusmarinade. Bedruppel met 5 el olijfolie en laat een nachtje marineren in de koelkast.

  4. 4

    Verwarm de oven voor op 220°C. Bak de visrolletjes 15 minuten. Serveer met een frisse salade en knapperig brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rol de tongscharfilets op, met de velkant naar binnen. Zet vast met een prikkertje. Leg de rolletjes in een ingevette ovenschaal.

  2. 2

    Spoel de sinaasappel en de citroen met heet water. Rasp de schil en pers de vruchten uit. Meng het sap en de geraspte schil met de rozijntjes, peper en zout.

  3. 3

    Snij de lente-uitjes in ringen. Strooi ze over de vis en overgiet met de citrusmarinade. Bedruppel met 5 el olijfolie en laat een nachtje marineren in de koelkast.

  4. 4

    Verwarm de oven voor op 220°C. Bak de visrolletjes 15 minuten. Serveer met een frisse salade en knapperig brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.