Recept

Pompoenpittenspread met rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Probeer eens iets anders op je boterham

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rooster de pompoenpitten in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen. Snipper de bieslook fijn. Snij de rode biet in kleine blokjes.

  2. 2

    Hak de pompoenpitten fijn in de blender. Voeg er 2 eetlepels pompoenpitolie, 2 eetlepels mierikswortel(bokaal) en 150 g zachte boter aan toe. Breng op smaak met zout en mix kort tot een pasta.

  3. 3

    Bak 50 g spekblokjes krokant.

  4. 4

    Besmeer een sneetje boerenbrood met de pompoenpittenspread, en strooi er wat spekblokjes en rode-bietblokjes over. Werk af met de bieslooksnippers.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pompoenpittenspread met rode biet

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!