Recept

Kabeljauwhaasje in Thaise marinade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker bereid in een papillot

bereiding
  1. 1

    Maak de Thaise marinade: mix in de keukenmachine het sap en de geraspte schil van de limoen, de vissaus, de sojasaus, de rijstazijn, de sesamolie, het citroengras, de Thaise chilipeper, de knoflook, de koriander en de kaffirblaadjes.

  2. 2

    Bestrijk de vis met de marinade. Zet de vis 30 minuten koel. Bewaar de rest van de marinade.

  3. 3

    Zorg dat de grill of barbecue goed warm is. Knip 4 vellen aluminiumfolie van 30 x 30 cm. Leg op elk stuk folie een stuk vis met wat kerstomaatjes. Besprenkel met de resterende marinade. Bestrooi met peper en zout. Sluit de papillotten en laat 15 minuten op de grill of barbecue garen.

  4. 4

    Open de papillotten en legl ze op de borden. Garneer met versgehakte koriander. Heerlijk met rijstnoedels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kabeljauwhaasje in Thaise marinade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!