Confituur van krieken en ananas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Confituur van krieken en ananas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geel en rood

bereiding
  1. 1

    Spoel en ontpit de krieken. Snij de helft ervan doormidden. Schil de ananas en verwijder de harde kern. Snij het vruchtvlees in blokjes.

  2. 2

    Doe de krieken, ananas en geleisuiker in een pan en breng aan de kook. Laat 3 minuten borrelend doorkoken.

  3. 3

    Schenk in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces meteen te stoppen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel en ontpit de krieken. Snij de helft ervan doormidden. Schil de ananas en verwijder de harde kern. Snij het vruchtvlees in blokjes.

  2. 2

    Doe de krieken, ananas en geleisuiker in een pan en breng aan de kook. Laat 3 minuten borrelend doorkoken.

  3. 3

    Schenk in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces meteen te stoppen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.