Ananasmarmelade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Om op je boterham te smeren

bereiding
  1. 1

    Snij de ananas in blokjes en vang uitlopend sap op.

  2. 2

    Doe de ananas met het ananassap, het citroensap en de geleisuiker in een kookpan, breng al roerend aan de kook en laat 5 minuten flink doorkoken.

  3. 3

    Giet de confituur in brandschone potjes en draai er meteen de deksels op. Laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ananasmarmelade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de ananas in blokjes en vang uitlopend sap op.

  2. 2

    Doe de ananas met het ananassap, het citroensap en de geleisuiker in een kookpan, breng al roerend aan de kook en laat 5 minuten flink doorkoken.

  3. 3

    Giet de confituur in brandschone potjes en draai er meteen de deksels op. Laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!