Gevulde aardappelen met tonijnsalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde aardappelen met tonijnsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker gevuld

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Laat de tonijn uitlekken. Snipper de bieslook. Spoel de aardappelen. Dep ze droog. Pers de citroen uit. Haal de tonijn uit elkaar met een vork.

  2. 2

    Bedek de bodem van een ovenschotel met een laag zeezout. Leg er de aardappelen op. Laat ze 40 minuten bakken in de oven.

  3. 3

    Meng de vis met de room, de mayonaise en de bieslook. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  4. 4

    Halveer de aardappelen in de lengte. Haal er het vruchtvlees gedeeltelijk uit. Schep de salade in het kuiltje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Laat de tonijn uitlekken. Snipper de bieslook. Spoel de aardappelen. Dep ze droog. Pers de citroen uit. Haal de tonijn uit elkaar met een vork.

  2. 2

    Bedek de bodem van een ovenschotel met een laag zeezout. Leg er de aardappelen op. Laat ze 40 minuten bakken in de oven.

  3. 3

    Meng de vis met de room, de mayonaise en de bieslook. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  4. 4

    Halveer de aardappelen in de lengte. Haal er het vruchtvlees gedeeltelijk uit. Schep de salade in het kuiltje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.