Kuipjes met aardappel en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kuipjes met aardappel en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smeuïge patatjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen beetgaar in de schil. Snipper de bieslook.

  2. 2

    Giet de aardappelen af. Laat ze uitlekken. Halveer ze in de lengte. Haal er het vruchtvlees uit. Mix het in een blender tot een gladde puree, samen met de geitenkaas en de slagroom. Breng op smaak met zout. Meng er als laatste de bieslook door. Hou nog wat sprietjes over voor de afwerking.

  3. 3

    Schik de aardappelhelften op een schotel. Doe de puree in een spuitzak met gekartelde spuitmond. Vul de kuipjes. Werk af met bieslook, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen beetgaar in de schil. Snipper de bieslook.

  2. 2

    Giet de aardappelen af. Laat ze uitlekken. Halveer ze in de lengte. Haal er het vruchtvlees uit. Mix het in een blender tot een gladde puree, samen met de geitenkaas en de slagroom. Breng op smaak met zout. Meng er als laatste de bieslook door. Hou nog wat sprietjes over voor de afwerking.

  3. 3

    Schik de aardappelhelften op een schotel. Doe de puree in een spuitzak met gekartelde spuitmond. Vul de kuipjes. Werk af met bieslook, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.