Notencakejes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Notencakejes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker en krokant

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

    Bedek het bakblik met bakpapier.

  2. 2

    Roer de boter romig. Klop er afwisselend
    suiker en eieren door. Voeg de gemalen en
    gehakte noten, de melk, de geraspte
    citroenschil en een snuifje zout toe. Roer er
    de gezeefde bloem en het bakpoeder door.
    Schep het beslag in het blik en strijk glad.

  3. 3

    Bak de koek in 35 tot 45 minuten goudgeel
    en gaar. Laat even afkoelen. Til het gebak
    met behulp van het bakpapier uit de vorm.
    Bestrooi met poedersuiker en snij de cake
    in mooie vierkanten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

    Bedek het bakblik met bakpapier.

  2. 2

    Roer de boter romig. Klop er afwisselend
    suiker en eieren door. Voeg de gemalen en
    gehakte noten, de melk, de geraspte
    citroenschil en een snuifje zout toe. Roer er
    de gezeefde bloem en het bakpoeder door.
    Schep het beslag in het blik en strijk glad.

  3. 3

    Bak de koek in 35 tot 45 minuten goudgeel
    en gaar. Laat even afkoelen. Til het gebak
    met behulp van het bakpapier uit de vorm.
    Bestrooi met poedersuiker en snij de cake
    in mooie vierkanten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.