Gevulde komkommer met geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde komkommer met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een streling voor het oog

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Mix de geitenkaas glad in de keukenmachine. Voeg de olijfolie toe, kruid met peper en vermeng. Spoel en schil de komkommer, bewaar lange slierten schil voor de afwerking. Verwijder de uiteinden van de komkommer en snij hem in plakken van 4 tot 5 cm dik. Hol met een meloenlepeltje de stukken uit tot op 1 cm van de buitenkant.

  2. 2

    Zet de  komkommerstukjes rechtop op een schaal.

  3. 3

    Doe de geitenkaas in een spuitzak en vul er de komkommers mee. Versier met sliertjes komkommerschil, kort geblancheerd in kokend water. Werk af met rode lompviseitjes en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Mix de geitenkaas glad in de keukenmachine. Voeg de olijfolie toe, kruid met peper en vermeng. Spoel en schil de komkommer, bewaar lange slierten schil voor de afwerking. Verwijder de uiteinden van de komkommer en snij hem in plakken van 4 tot 5 cm dik. Hol met een meloenlepeltje de stukken uit tot op 1 cm van de buitenkant.

  2. 2

    Zet de  komkommerstukjes rechtop op een schaal.

  3. 3

    Doe de geitenkaas in een spuitzak en vul er de komkommers mee. Versier met sliertjes komkommerschil, kort geblancheerd in kokend water. Werk af met rode lompviseitjes en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.