Beursjes met kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Beursjes met kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke hapjes van brickdeeg met gorgonzola

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Verbrokkel de gorgonzola en vermeng het met de room. Breng op smaak met peper.

  3. 3

    Schil de peer, verwijder het klokhuis. Snij in blokjes en vermeng met de kaasroom.

  4. 4

    Snij uit het brickdeeg rondjes van ca. 12 cm. Lepel in het midden wat van het mengsel en bind met een spriet bieslook dicht tot een beursje.

  5. 5

    Bestrijk de beursjes met gesmolten boter en zet ze 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Verbrokkel de gorgonzola en vermeng het met de room. Breng op smaak met peper.

  3. 3

    Schil de peer, verwijder het klokhuis. Snij in blokjes en vermeng met de kaasroom.

  4. 4

    Snij uit het brickdeeg rondjes van ca. 12 cm. Lepel in het midden wat van het mengsel en bind met een spriet bieslook dicht tot een beursje.

  5. 5

    Bestrijk de beursjes met gesmolten boter en zet ze 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.