Recept

Beursjes met kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke hapjes van brickdeeg met gorgonzola

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Verbrokkel de gorgonzola en vermeng het met de room. Breng op smaak met peper.

  3. 3

    Schil de peer, verwijder het klokhuis. Snij in blokjes en vermeng met de kaasroom.

  4. 4

    Snij uit het brickdeeg rondjes van ca. 12 cm. Lepel in het midden wat van het mengsel en bind met een spriet bieslook dicht tot een beursje.

  5. 5

    Bestrijk de beursjes met gesmolten boter en zet ze 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Beursjes met kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Verbrokkel de gorgonzola en vermeng het met de room. Breng op smaak met peper.

  3. 3

    Schil de peer, verwijder het klokhuis. Snij in blokjes en vermeng met de kaasroom.

  4. 4

    Snij uit het brickdeeg rondjes van ca. 12 cm. Lepel in het midden wat van het mengsel en bind met een spriet bieslook dicht tot een beursje.

  5. 5

    Bestrijk de beursjes met gesmolten boter en zet ze 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!