Gegrilde tongschar met asperges en vierge van tomaat
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde tongschar met asperges en vierge van tomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met gegrilde vis

bereiding
  1. 1

    Breng water aan de kook.

    Snipper de sjalot fijn.

  2. 2

    Snij de bovenkant van de tomaten kruisvormig in en leg ze 15 seconden in kokendheet water. Dompel ze meteen even onder in ijskoud water.

  3. 3

    Verwijder het velletje van de tomaat, verwijder vocht en pitjes en snij ze in blokjes.

  4. 4

    Kruid de tomaat en meng met de sjalot, balsamico en olijfolie.

  5. 5

    Schil de asperges en kook ze gaar. Halveer ze in de lengte.

  6. 6

    Snij de vis in reepjes van 1 cm dik en gril ze aan één kant in een grillpan. Ze moeten lauwwarm en nog half rauw zijn.

  7. 7

    Beleg elk bord met 7 halve asperges. Leg er de gegrilde visreepjes op en werk af met de vierge van tomaat.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng water aan de kook.

    Snipper de sjalot fijn.

  2. 2

    Snij de bovenkant van de tomaten kruisvormig in en leg ze 15 seconden in kokendheet water. Dompel ze meteen even onder in ijskoud water.

  3. 3

    Verwijder het velletje van de tomaat, verwijder vocht en pitjes en snij ze in blokjes.

  4. 4

    Kruid de tomaat en meng met de sjalot, balsamico en olijfolie.

  5. 5

    Schil de asperges en kook ze gaar. Halveer ze in de lengte.

  6. 6

    Snij de vis in reepjes van 1 cm dik en gril ze aan één kant in een grillpan. Ze moeten lauwwarm en nog half rauw zijn.

  7. 7

    Beleg elk bord met 7 halve asperges. Leg er de gegrilde visreepjes op en werk af met de vierge van tomaat.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.