Saltimbocca van tongschar
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Saltimbocca van tongschar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het typisch Italiaanse gerecht, voor één keer niet met kalfsvlees, maar met vis. Heerlijk!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de plakjes rauwe ham open op het werkvlak. Leg op elk plakje ham een tongscharf ilet en een plakje mozzarella. Vouw de pakketjes dicht. Leg er een salieblaadje op en prik dat vast met een houten prikkertje.

  2. 2

    Leg de pakketjes op een ingevette ovenplaat. Besprenkel met een beetje olijfolie en kruid met peper.

  3. 3

    Zet 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven. Spoel de rucola en de kerstomaatjes.

  4. 4

    Serveer de vispakketjes met een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de plakjes rauwe ham open op het werkvlak. Leg op elk plakje ham een tongscharf ilet en een plakje mozzarella. Vouw de pakketjes dicht. Leg er een salieblaadje op en prik dat vast met een houten prikkertje.

  2. 2

    Leg de pakketjes op een ingevette ovenplaat. Besprenkel met een beetje olijfolie en kruid met peper.

  3. 3

    Zet 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven. Spoel de rucola en de kerstomaatjes.

  4. 4

    Serveer de vispakketjes met een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.