Recept

Ingepakt lamsnootje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Topper met 'n zuiders tintje

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Rits de rozemarijnnaaldjes en tijmblaadjes van de takjes. Meng ze met de olijfolie en de knoflook. Kruid met peper.

  2. 2

    Leg het vlees in een schaal en giet er twee derde van de marinade over. Wrijf de marinade goed in het vlees, dek af en zet 2 uur in de koelkast (draai het vlees geregeld om).

  3. 3

    Haal het vlees uit de marinade en omwikkel elk stukje met 2 plakjes ham.

  4. 4

    Spoel de peultjes. Breek de harde uiteinden van de asperges en schil ze (alleen als je witte gebruikt). Snij de asperges schuin in stukjes. Roerbak de peultjes en asperges beetgaar.

  5. 5

    Halveer de tomaten en bestrijk ze met de overgebleven marinade. Rooster ze 10 minuten, of tot ze zacht zijn. Gril het vlees rosé in ongeveer 4 minuten.

  6. 6

    Serveer de lamsnootjes met de tomaten en de andere groenten. Garneer met een plukje rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ingepakt lamsnootje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!