Recept

Lamsnootjes op z'n Provençaals

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomer op je bord

bereiding
  1. 1

    Spoel de groenten en snij ze in kleine blokjes.

  2. 2

    Giet 2 el olijfolie in een pan en laat de groenten 5 minuten fruiten. Overgiet met de bouillon en laat 20 minuten op zacht vuur sudderen.

  3. 3

    Prik een takje rozemarijn in elk lamsnootje. Verhit 10 min. voor het einde van de gaartijd van de groenten 2 el olijfolie in een pan en bak de lamsnootjes gedurende 3 à 5 minuten aan elke kant (naargelang van de gewenste gaarheid). Kruid met peper en zout. Serveer meteen met de groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsnootjes op z'n Provençaals

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!