Beignets van hondshaai
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Beignets van hondshaai

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker als hapje

bereiding
  1. 1

    Fruit de ui en knoflook aan in wat olie. Voeg er de tomatenblokjes en de tomatenpuree aan toe. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Blus met de witte wijn, en voeg er het water aan toe. Laat 10 minuten zachtjes stoven.

  2. 2

    Splits de eieren. Meng de dooiers met de bloem, de 3 eetlepels olie en het spuitwater. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het beslag.

  3. 3

    Verhit de friteuse tot 180° C. Kruid de visblokjes met peper en zout. Haal ze door het beslag. Verwijder het mandje uit de friteuse. Laat de beignets in de olie glijden en bak ze in kleine hoeveelheden in een drietal minuten goudbruin.

  4. 4

    Serveer de beignets met de tomatensaus, gemengde sla en de blokjes fetakaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Fruit de ui en knoflook aan in wat olie. Voeg er de tomatenblokjes en de tomatenpuree aan toe. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Blus met de witte wijn, en voeg er het water aan toe. Laat 10 minuten zachtjes stoven.

  2. 2

    Splits de eieren. Meng de dooiers met de bloem, de 3 eetlepels olie en het spuitwater. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het beslag.

  3. 3

    Verhit de friteuse tot 180° C. Kruid de visblokjes met peper en zout. Haal ze door het beslag. Verwijder het mandje uit de friteuse. Laat de beignets in de olie glijden en bak ze in kleine hoeveelheden in een drietal minuten goudbruin.

  4. 4

    Serveer de beignets met de tomatensaus, gemengde sla en de blokjes fetakaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.