Avocado met krab
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Avocado met krab

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wat een feestelijk voorgerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de veldsla.

    Maak het witloof schoon: verwijder het bittere koontje onderaan, snij het stronkje in fijne reepjes.

  2. 2

    Roer de mosterd los in olijfolie. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  3. 3

    Halveer de avocado's. Besprenkel de snijkant van de avocado's lichtjes met citroensap zodat ze niet verkleuren. Haal de pit weg en lepel wat vinaigrette in elke avocado.

  4. 4

    Leg er wat witloofsnippers en velsla op. Werk af met de krabbenpoten. Serveer meteen lichtjes gekoeld , maar niet ijskoud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de veldsla.

    Maak het witloof schoon: verwijder het bittere koontje onderaan, snij het stronkje in fijne reepjes.

  2. 2

    Roer de mosterd los in olijfolie. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  3. 3

    Halveer de avocado's. Besprenkel de snijkant van de avocado's lichtjes met citroensap zodat ze niet verkleuren. Haal de pit weg en lepel wat vinaigrette in elke avocado.

  4. 4

    Leg er wat witloofsnippers en velsla op. Werk af met de krabbenpoten. Serveer meteen lichtjes gekoeld , maar niet ijskoud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.