Salade van krab en gerookte zalm met avocado
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade van krab en gerookte zalm met avocado

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een frisse salade met avocado, zalm en krab.

bereiding
  1. 1

    Maak de venkel schoon, snipper in fijne reepjes en besprenkel met citroensap. Meng het witte krabvlees met de appelblokjes, een handvol van de venkel, 1 koffielepel citroensap, zout en kervel en zet koud weg.

  2. 2

    Mix het bruine krabvlees met 5 druppels tabasco, 1 koffielepel citroensap en zwarte peper tot een gladde massa. Schep in een spuitzak.

  3. 3

    Pureer de avocado’s met de mayonaise, de room, 1 koffielepel citroensap en een mespuntje wasabi in de blender. Bewaar in de koelkast.

  4. 4

    Verdeel de zalm over borden, verdeel de witte krabsalade erover en garneer met de avocadopuree, enkele toefjes van de bruine krabmayonaise en werk af met reepjes venkel. Lekker met bruin brood.

  5. 5

    Maak de venkel schoon, snipper in fijne reepjes en besprenkel met citroensap. Meng het witte krabvlees met de appelblokjes, een handvol van de venkel, 1 koffielepel citroensap, zout en kervel en zet koud weg.

  6. 6

    Mix het bruine krabvlees met 5 druppels tabasco, 1 koffielepel citroensap en zwarte peper tot een gladde massa. Schep in een spuitzak.

  7. 7

    Pureer de avocado’s met de mayonaise, de room, 1 koffielepel citroensap en een mespuntje wasabi in de blender. Bewaar in de koelkast.

  8. 8

    Verdeel de zalm over borden, verdeel de witte krabsalade erover en garneer met de avocadopuree, enkele toefjes van de bruine krabmayonaise en werk af met reepjes venkel. Lekker met bruin brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de venkel schoon, snipper in fijne reepjes en besprenkel met citroensap. Meng het witte krabvlees met de appelblokjes, een handvol van de venkel, 1 koffielepel citroensap, zout en kervel en zet koud weg.

  2. 2

    Mix het bruine krabvlees met 5 druppels tabasco, 1 koffielepel citroensap en zwarte peper tot een gladde massa. Schep in een spuitzak.

  3. 3

    Pureer de avocado’s met de mayonaise, de room, 1 koffielepel citroensap en een mespuntje wasabi in de blender. Bewaar in de koelkast.

  4. 4

    Verdeel de zalm over borden, verdeel de witte krabsalade erover en garneer met de avocadopuree, enkele toefjes van de bruine krabmayonaise en werk af met reepjes venkel. Lekker met bruin brood.

  5. 5

    Maak de venkel schoon, snipper in fijne reepjes en besprenkel met citroensap. Meng het witte krabvlees met de appelblokjes, een handvol van de venkel, 1 koffielepel citroensap, zout en kervel en zet koud weg.

  6. 6

    Mix het bruine krabvlees met 5 druppels tabasco, 1 koffielepel citroensap en zwarte peper tot een gladde massa. Schep in een spuitzak.

  7. 7

    Pureer de avocado’s met de mayonaise, de room, 1 koffielepel citroensap en een mespuntje wasabi in de blender. Bewaar in de koelkast.

  8. 8

    Verdeel de zalm over borden, verdeel de witte krabsalade erover en garneer met de avocadopuree, enkele toefjes van de bruine krabmayonaise en werk af met reepjes venkel. Lekker met bruin brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.