Recept

Tortilla met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geniet van een stevige lunch met deze Spaanse tortilla

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen in de schil en pel ze.

    Snij de uitjes in ringen, de aardappelen en de champignons in plakjes.

    Snipper de rucola.

    Snipper de marjolein en peterselie.

  2. 2

    Stoof de uitjes en champignons 2 minuten in 2 eetlepels olie, in een pan met antiaanbaklaag. Breng op smaak met peper en zout. Zet apart.

  3. 3

    Klop de eieren op met de kruiden, de sojaroom, peper en zout, en vermeng met de champignons. Bak de aardappelen 5 tot 7 minuten in 2 eetlepels olie. Schep de helft ervan uit de pan. Voeg bij de rest de helft van de eiermix en dek af. Laat 5 minuten zachtjes stollen.

  4. 4

    Strooi er dan de helft van de kaas over en wat rucola. Laat nog 5 minuten afgedekt stollen, tot de kaas gesmolten is.

  5. 5

    Laat de tortilla uit de pan op een voorverwarmd bord glijden en hou warm.

  6. 6

    Bak op dezelfde manier een tweede tortilla. Serveer ze warm of koud.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tortilla met champignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!