Recept

Spaanse tortilla met basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk Spaans aardappelgerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze in 20 minuten gaar en snij ze in plakjes. 

    Snipper de ui fijn.

    Hak de basilicum.

  2. 2

    Bak de aardappelschijfjes in olijfolie, in een pan met hoge rand, samen met de gesnipperde ui.

  3. 3

    Klop de eieren in een aparte kom los met de geraspte kaas en de fijngehakte basilicumblaadjes. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schenk de eieren bij de aardappelen en roer regelmatig met een houten lepel, om aanbranden te voorkomen.

  5. 5

    Is het ei bijna volledig gestold, draai de tortilla dan om en laat de andere kant nog 3 minuten garen. Serveer met kerstomaatjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaanse tortilla met basilicum

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!