Recept

Eiwrap met ham, kruidensaus, sla en tomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor de mama’s en papa’s is deze eiwrap - die je koud of warm kunt eten - ook lekker met krokant gebakken champignons.

bereiding
  1. 1

    Hak de blaadjes van de kruiden fijn. Meng ze met de mayonaise, zure room en peper en zout. Bewaar in de koelkast.

  2. 2

    Snij de tomaat in plakjes.Klop de eieren op en kruid met peper en zout. Verhit een antikleefpan, voeg een scheutje olijfolie toe en bak de helft van de geklutste eieren in een omelet. Laat 1 minuut bakken, beleg met 2 plakjes ham en een wrap en draai om. Bak nog 1 minuut op een zacht vuur. Haal uit de pan en herhaal voor de andere eieren en wrap. Laat even afkoelen.

  3. 3

    Bestrijk de eikant met de kruidenmayonaise en beleg met sla en tomaat. Rol op, wikkel in folie en bewaar in de koelkast of serveer. Lekker met een slaatje erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Eiwrap met ham, kruidensaus, sla en tomaat

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!