Rode bietensoep met feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rode bietensoep met feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aparte combinatie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de rode biet en snij hem in blokjes.

    Pers de citroen.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook. Voeg de rode
    biet toe en kook ze in 15 minuten zachtjes
    gaar. Voeg de tomaten toe en laat nog
    5 minuten koken. Pureer de soep met de
    staafmixer.

  3. 3

    Warm de soep nog even door en breng op
    smaak met citroensap, vers gemalen peper
    en zout. Verdeel de feta over de borden en
    schep er de hete soep over. Werk af met
    verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de rode biet en snij hem in blokjes.

    Pers de citroen.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook. Voeg de rode
    biet toe en kook ze in 15 minuten zachtjes
    gaar. Voeg de tomaten toe en laat nog
    5 minuten koken. Pureer de soep met de
    staafmixer.

  3. 3

    Warm de soep nog even door en breng op
    smaak met citroensap, vers gemalen peper
    en zout. Verdeel de feta over de borden en
    schep er de hete soep over. Werk af met
    verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.