Recept

Gebakken pollak met lentestoemp

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal voorjaarsgerechtje

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar. Maak de groenten schoon en snij ze in stukjes. Blancheer de worteltjes, peultjes en erwtjes in gezouten water tot ze beetgaar zijn.

  2. 2

    Bak het spek knapperig zonder vetstof. Bak in een andere pan de vis in de boter. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Stamp de aardappelen fijn met net genoeg karnemelk tot de puree een mooie structuur heeft. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Meng de wortels, peultjes, erwtjes, spekjes en peterselie met de puree. Serveer met de gebakken vis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gebakken pollak met lentestoemp

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!