Pollak met tagliatelle
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pollak met tagliatelle

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zuiderse pasta

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Snij de paprika in reepjes. Halveer de kerstomaatjes.

  2. 2

    Fruit de sjalot en knoflook in wat olijfolie. Voeg de paprika toe en bak even mee. Blus met de visfumet en de wijn en laat inkoken. Roer er de mascarpone door. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.

  3. 3

    Voeg de spinazie toe en laat kort stoven, tot de spinazie geslonken is.

  4. 4

    Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar en pocheer de vis in net niet kokend gezouten water.

  5. 5

    Meng de tagliatelle met de saus. Verdeel ’m over de borden en leg er de vis bij. Werk af met kerstomaatjes en de gehakte kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Snij de paprika in reepjes. Halveer de kerstomaatjes.

  2. 2

    Fruit de sjalot en knoflook in wat olijfolie. Voeg de paprika toe en bak even mee. Blus met de visfumet en de wijn en laat inkoken. Roer er de mascarpone door. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.

  3. 3

    Voeg de spinazie toe en laat kort stoven, tot de spinazie geslonken is.

  4. 4

    Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar en pocheer de vis in net niet kokend gezouten water.

  5. 5

    Meng de tagliatelle met de saus. Verdeel ’m over de borden en leg er de vis bij. Werk af met kerstomaatjes en de gehakte kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.