Waterkerssoep met pollak
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Waterkerssoep met pollak

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke vis met vaste structuur

bereiding
  1. 1

    Maak de ui en de prei schoon, schil de aardappel. Snij alles in stukjes en fruit samen in de boter. Doe er 500 g waterkers bij en laat slinken.

  2. 2

    Strooi er de bloem over en laat even sudderen. Blus met de kippenbouillon en breng aan de kook. Laat 20 minuten zachtjes koken.

  3. 3

    Snij de vis in hapklare stukken, kruid ze met peper en zout. Stoom ze in 4 minuten gaar.

  4. 4

    Mix de soep en werk af met een scheutje room (laat niet meer koken). Serveer de vis in de soep en garneer met waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de ui en de prei schoon, schil de aardappel. Snij alles in stukjes en fruit samen in de boter. Doe er 500 g waterkers bij en laat slinken.

  2. 2

    Strooi er de bloem over en laat even sudderen. Blus met de kippenbouillon en breng aan de kook. Laat 20 minuten zachtjes koken.

  3. 3

    Snij de vis in hapklare stukken, kruid ze met peper en zout. Stoom ze in 4 minuten gaar.

  4. 4

    Mix de soep en werk af met een scheutje room (laat niet meer koken). Serveer de vis in de soep en garneer met waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.