Caesarsalade met kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Caesarsalade met kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke combinatie van frisse salade en krokant gebakken kippenreepjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kipfilets in kleine plakjes.

    Snij de korst van het brood en snij het in vierkantjes.

    Pers een teentje knoflook.

  2. 2

    Bak de kipfilets in olijfolie goudbruin. Breng ze op smaak met peper en zout. Schep ze uit de pan en laat ze 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Haal het brood door een mengsel van 1 eetlepel olijfolie en geperste knoflook. Bak ze in
    dezelfde pan als de kip goudbruin.

  4. 4

    Scheur de blaadjes van de sla in stukjes en verdeel ze over borden. Schik daarop de croutons en de kip. Werk af met gemalen parmezaan.

  5. 5

    Serveer met mayonaise in een kommetje apart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kipfilets in kleine plakjes.

    Snij de korst van het brood en snij het in vierkantjes.

    Pers een teentje knoflook.

  2. 2

    Bak de kipfilets in olijfolie goudbruin. Breng ze op smaak met peper en zout. Schep ze uit de pan en laat ze 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Haal het brood door een mengsel van 1 eetlepel olijfolie en geperste knoflook. Bak ze in
    dezelfde pan als de kip goudbruin.

  4. 4

    Scheur de blaadjes van de sla in stukjes en verdeel ze over borden. Schik daarop de croutons en de kip. Werk af met gemalen parmezaan.

  5. 5

    Serveer met mayonaise in een kommetje apart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.