Recept

Caesarsalade met gegrilde komkommer en kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieke salade, met een twist!

En ja, komkommer kun je ook warm eten! 

bereiding
  1. 1

    Kruid de kipfilets met de kipkruiden, peper en zout. Verhit een scheutje olijfolie en bak de kipfilets gaar en goudbruin.

  2. 2

    Spoel en halveer de komkommers en besprenkel ze met citroensap, olijfolie, peper en zout. Gril ze kort op een hete grill.

  3. 3

    Mix voor de dressing alle ingrediënten. Maak de slakropjes schoon en snij ze in repen die ongeveer even groot zijn als de komkommers. Maak een salade met de slareepjes, de gegrilde komkommer en de plakjes kip en lepel er de dressing bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Caesarsalade met gegrilde komkommer en kip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!