Gestoomde visballetjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gestoomde visballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker licht

bereiding
  1. 1

    Hak de vis fijn in de blender. Meng met het sap en de schil van de citroen, de ui, de chilipeper, de currypasta, de gember en een snuifje peper.

  2. 2

    Rol 4 balletjes van het mengsel en prik ze elk op een stengel citroengras.

  3. 3

    Leg een vel bakpapier in een stoommandje en prik er met een vork gaatjes in. Leg er 2 balletjes in en stoom ze gaar; stoom dan de resterende 2 balletjes gaar.

  4. 4

    Verwarm de visbouillon en strooi er de lente-ui in. Verdeel over kommetjes en leg in elk een visspiesje. Werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Hak de vis fijn in de blender. Meng met het sap en de schil van de citroen, de ui, de chilipeper, de currypasta, de gember en een snuifje peper.

  2. 2

    Rol 4 balletjes van het mengsel en prik ze elk op een stengel citroengras.

  3. 3

    Leg een vel bakpapier in een stoommandje en prik er met een vork gaatjes in. Leg er 2 balletjes in en stoom ze gaar; stoom dan de resterende 2 balletjes gaar.

  4. 4

    Verwarm de visbouillon en strooi er de lente-ui in. Verdeel over kommetjes en leg in elk een visspiesje. Werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.