Recept

Wraps met visballetjes en spaghetti van komkommer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slechts 568 kcal per portie!

bereiding
  1. 1

    Doe de vis, de eieren, de bloem en het aardappelzetmeel in de blender. Snipper de lente-uien en leng samen met de chilivlokken door de vis. Kruid met peper en zout. Doe er, indien nodig, nog wat bloem of melk bij voor de gewenste dikte. Je moet balletjes kunnen rollen.

  2. 2

    Rol balletjes ter grootte van een pingpongballetje, wentel ze door de kokos en zet in de koelkast om op te stijven.

  3. 3

    Maak sliertjes van de komkommer met de spiraalsnijder. Meng de zure room met peper, zout en gehakte koriander. Stoom de visballetjes 10 à 12 minuten.

  4. 4

    Beleg een volkorenwrap met een lepeltje saus, slablaadjes, komkommerslierten en visballetjes. Werk af met chilisaus en vers basilicum of koriander. Serveer met limoenpartjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wraps met visballetjes en spaghetti van komkommer

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!