Pittige wortelsoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige wortelsoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Begin je diner lekker pittig

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de wortelen in plakjes. Snij de prei in ringen. Snipper de ui en de knoflook fijn.

  2. 2

    Stoof de groenten aan in wat boter. Bestrooi ze met ras el hanout naar smaak en schep om.

  3. 3

    Overgiet alles met de kippenbouillon. Breng aan de kook en laat 15 minuten zachtjes sudderen. Mix en breng de soep op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de soep over borden of kommetjes. Schep er wat ricotta bij en bedruppel met olijfolie. Garneer met pompoenpitten en een blaadje salie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de wortelen in plakjes. Snij de prei in ringen. Snipper de ui en de knoflook fijn.

  2. 2

    Stoof de groenten aan in wat boter. Bestrooi ze met ras el hanout naar smaak en schep om.

  3. 3

    Overgiet alles met de kippenbouillon. Breng aan de kook en laat 15 minuten zachtjes sudderen. Mix en breng de soep op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de soep over borden of kommetjes. Schep er wat ricotta bij en bedruppel met olijfolie. Garneer met pompoenpitten en een blaadje salie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.