Crostini met zeebarbeel en rode tapenade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Crostini met zeebarbeel en rode tapenade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Apart feesthapje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. 2

    Mix de pijnboompitten en zongedroogde tomaten fijn in de blender (of met de staafmixer). Voeg er langzaamaan wat olijfolie aan toe en mix tot een homogene pasta.

  3. 3

    Pel en halveer de knoflook. Wrijf ermee over de sneetjes brood en besprenkel ze met olijfolie. Zet in de oven tot ze mooi goudbruin zijn.

  4. 4

    Bak de zeebarbeel in olijfolie, eerst op de velkant en daarna op de andere kant. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de tomatentapenade over de broodjes. Leg er een halve visfilet op. Werk af met pijnboompitten en een plukje kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. 2

    Mix de pijnboompitten en zongedroogde tomaten fijn in de blender (of met de staafmixer). Voeg er langzaamaan wat olijfolie aan toe en mix tot een homogene pasta.

  3. 3

    Pel en halveer de knoflook. Wrijf ermee over de sneetjes brood en besprenkel ze met olijfolie. Zet in de oven tot ze mooi goudbruin zijn.

  4. 4

    Bak de zeebarbeel in olijfolie, eerst op de velkant en daarna op de andere kant. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de tomatentapenade over de broodjes. Leg er een halve visfilet op. Werk af met pijnboompitten en een plukje kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.